Spiderwomen er to sambloggere som snuser rundt på verdensveven hver for seg, og som av og til finner noe de vil dele med hverandre, enten det er syke tanker eller syke bilder, eller av og til noe søtt. Som edderkopper flest lager vi ting av tråder, og vi spiser partnerne våre etter sex. Vi liker å vikle de som er mindre enn oss, eller dummere enn oss, inn i nett, og vi har til tider et avslappet forhold til sannhet.

lørdag 7. juni 2008

Sikker spidersex


OK - vi har vel sagt tidligere at edderkoppsex ikke nødvendigvis er som annen sex - ikke alle spiser partneren sin etter akten, sånn som vi ofte gjør det. Men det som er likhetene, er at om man ikke passer på, kan det bli barn av det, og for edderkoppkvinnene kan det bli utrolig mange barn av det. Og selv om edderkoppkvinnene, akkurat som revolusjonen, spiser sine barn, vil vi jo ikke la oss befrukte hver gang.

Derfor altså - spiderprevensjon. Vi antar at det ikke er vanskelig å se hva vi velger fra denne hylla - ingen ekte edderkoppkvinne innlater seg med en mann som har Pikachou på snoppen...

(Og for de som trodde at denne posten dreide seg om speidersex og ble veldig skuffa - kanskje en annen gang...)

.

Ingen kommentarer: