Spiderwomen er to sambloggere som snuser rundt på verdensveven hver for seg, og som av og til finner noe de vil dele med hverandre, enten det er syke tanker eller syke bilder, eller av og til noe søtt. Som edderkopper flest lager vi ting av tråder, og vi spiser partnerne våre etter sex. Vi liker å vikle de som er mindre enn oss, eller dummere enn oss, inn i nett, og vi har til tider et avslappet forhold til sannhet.

lørdag 12. april 2008

Å pynte seg til pul


Av og til mistenker man menn man møter på verdensveven for forsøke å gjøre inntrykk på Spiderwomen. Mulig det har noe med sex å gjøre, kombinert med at disse mennene innerst inne har et sterkt ønske om å dø, men helst vil oppleve den optimale lykke først. Og om man både vil ha sex , vil dø, og er mann, velger man en eddekoppartner. Det vil si, så lett er det nok ikke, man må sørge for at man blir valgt av en edderkoppkvinne.

Vi har sett det før, hannfugler som blåser seg opp, hannløver som sparer til lang manke, elg med digert gevir, menn med fine biler - alt går ut på det samme: å få pule og føre slekten videre. Av og til lykkes de, av og til ikke.

Vi vet at denne mannen ikke vil lykkes, selv om han har iført seg nett aldri så mye - vi ser jo tydelig at dette er lånte fjær. Derfor får han heller inngå i Orb og Edders serier om menn de ikke har spist og ting de ikke vil spise.

2 kommentarer:

Fredrik Mellem sa...

Nå? Fått i deg noe du ikke har spist?

Edder Kopp sa...

Svaret er tja... Ikke spist og spist går ofte ut på det samme i Edderkoppkvinnenes liv...