Spiderwomen er to sambloggere som snuser rundt på verdensveven hver for seg, og som av og til finner noe de vil dele med hverandre, enten det er syke tanker eller syke bilder, eller av og til noe søtt. Som edderkopper flest lager vi ting av tråder, og vi spiser partnerne våre etter sex. Vi liker å vikle de som er mindre enn oss, eller dummere enn oss, inn i nett, og vi har til tider et avslappet forhold til sannhet.

søndag 27. april 2008

SpiderbabyFør Spiderwomen startet dette felles bloggprosjektet, snakket vi mye om hva vi hadde lyst til å gjøre. Vi studerte andres blogger, og særlig var vi fascinerte av bloggere som dag etter dag la ut bilder av hva de spiste til frokost, kakene de bakte, dyrene sine, klærne de hadde kjøpt, avføringen sin... OK, de siste der, de med avføringen stilte kanskje i en litt annen klasse, de var vel ikke akkurat de flinkeste elevene i kosebloggklassen. I alle fall, vi studerte.

En studerte vi så inngående at det førte til en kraftig sorgreaksjon da hun la ned bloggen sin. Aldri får vi se sånne selvportretter tatt med mobiltelefon igjen...

Vi har hatt planer om å fotografere kakene vi baker. Siden vi ikke baker så ofte, er det ikke noe å basere en blogg på, og vi har fortsatt noen sperrer når det gjelder å legge ut bilder av stygge ting vi har laget - det er mye skam knytta til stygge kaker.

Frokosten vår kommer nok heller ikke til å bli fotografert ofte - mulig at de inntørka restene vi kommer hjem til om ettermiddagen kan foreviges, men ærlig talt, tidlig om morgenen fotograferer vi ikke mat.

OK - vi har diskutert blogging, og det eneste som har vært helt sikkert er at vi ikke skal ha en babyblogg. Spiderwomen er ikke så veldig opptatt av avkom, vi legger som kjent egg, og de forlater vi rett etter at de er lagt, hvis vi ikke er veldig sultne.

Men siden vi nå har begynt å legge ut bilder av både spiderkatter og spiderhunder, synes vi det også lar seg gjøre å legge ut bilde av en ekte spiderbaby. Særlig fordi vi ikke hadde bilde av en kake....

Ingen kommentarer: